Referenties

Wat klanten over mij zeggen

⭐⭐⭐⭐⭐ “Ik ben heel tevreden met mijn website na de professionele en transparante samenwerking”
17-7-2022

Ik ben heel tevreden met mijn website na de professionele en transparante samenwerking met Richard! Hij was altijd bereikbaar tijdens de ontwikkeling en heeft super rekening gehouden met mijn eisen en wensen. Zelfs na de oplevering is hij er nog voor je om wat kleine vragen te beantwoorden. Richard denkt met je mee en deelt ook zijn eigen zienswijze dat heeft me meerdere keren geholpen knopen door te hakken wat betreft de opbouw van de website. Dankjewel Richard!

Joep Ernst

EIGENAAR, Anima Flore

⭐⭐⭐⭐⭐ Richard heeft een prachtige website gebouwd waarmee ik verder kan groeien
6-5-2022

Richard heeft een prachtige website gebouwd waarmee ik verder kan groeien als ondernemer.
Hij luistert naar wat je wilt en weet goed vorm te geven wat voor wensen je precies hebt.

Steven Korpel

EIGENAAR, The wounded healer

⭐⭐⭐⭐⭐ Ik zou hem zeker nogmaals inschakelen als ik weer hulp nodig heb.
17-03-2021

Richard heeft me geholpen met mijn website. Hij kon op heel korte termijn, werkt snel en heeft mijn probleem uitstekend verholpen. Naderhand heeft hij zelfs nog even mij op dingen gewezen die ik nog even moest aanpassen buiten de opdracht om. Ik zou hem zeker nogmaals inschakelen als ik weer hulp nodig heb.

Sanne Folkerts

EIGENAAR, Sannefolkerts.nl

⭐⭐⭐⭐⭐ “Richard heeft mij uit de brand geholpen”
9-12-2021

Richard heeft mij uit de brand geholpen na een ingewikkelde storing op mijn website, welke ik zelf niet kon oplossen. Zo fijn dat hij op zaterdag en zondag hier aan heeft gewerkt, zodat verkopen in mijn webwinkel weer konden plaatsvinden

Anita Duin

EIGENAAR, Anita Duin Coaching & Feelgood Workshops

⭐⭐⭐⭐⭐ “Ik ben een tevreden en blijvende klant.”
1-11-2021

Richard heeft mij heel snel en kundig geholpen op mijn hulpvraag. Ik wilde wisselen van domeinhost met mijn volledige website. Mijn vragen werden vlot beantwoord en er is goed over na gedacht over het overgangsproces zodat de alles weer zou werken als voor de verhuizing. In de toekomst zal ik mijn websitewijzigingen en funnels via RHB ICT laten lopen. Ik ben een tevreden en blijvende klant.

Nynke Hillebrand

EIGENAAR, Bewust Energiek

⭐⭐⭐⭐⭐ Richard helpt goed en snel en is erg geduldig.
13-09-2021

Richard heeft mij ontzettend goed geholpen. Ik liep nog tegen wat laatste issues aan voor het live zetten van mijn website maar Richard was op het allerlaatste moment beschikbaar en bereid om mij zelfs in het weekend te helpen. Alles was hierdoor gereed voor het live zetten! Richard helpt goed en snel en is erg geduldig.

Daniëlle Geerling

EIGENAAR, Golden Mirror Coaching

⭐⭐⭐⭐⭐Richard is heel professioneel en is heel goed te bereiken
25-08-2021

Richard heeft mij geholpen met het inrichten van LearnDash. Ik ben ontzettend tevreden met zijn werk. Richard is heel professioneel. Hij levert snel werk en is heel goed te bereiken. Hij is erg pro-actief en denkt heel fijn mee. Ik raad iedereen aan om met hem te werken. 

Jeanette Stuiver

EIGENAAR, jij en ik op weg

⭐⭐⭐⭐⭐ “Richard is erg pro-actief en denkt goed mee”
11-05-2021

Richard heeft mij geholpen met het inrichten van LearnDash. Ik ben ontzettend tevreden met zijn werk. Richard is heel professioneel. Hij levert snel werk en is heel goed te bereiken. Hij is erg pro-actief en denkt heel fijn mee. Ik raad iedereen aan om met hem te werken. 

Kim Sikking

EIGENAAR, mindfulyouth

⭐⭐⭐⭐⭐ “We zijn onwijs tevreden met zijn werk.”
23-03-2021

Richard heeft voor ons bedrijf, CACAMO B.V. onze opleiding in LearnDash geplaatst. We zijn onwijs tevreden met zijn werk. De opleiding stond binnen no-time in Learndash met uitstekende kwaliteit. Daarnaast is Richard ook altijd goed en snel te bereiken en hebben we bijvoorbeeld via ZOOM de opleiding doorgenomen zodat wij als eigenaren ook goed weten hoe het werkt of als we iets zelf nog willen aanpassen dat we dat ook zelf kunnen. Inmiddels heb ik hem ook al aangeraden aan een vriendin die haar mindfullness cursus door Richard ook in LearnDash laat zetten. 

Corona Meerman

EIGENAAR, Cacamo BV

Kan ik je ergens mee helpen of wil je meer informatie?
Neem dan vrijblijvend  contact met mij op!