Website beveiliging 🔓

Website-beveiliging

In mijn vorige post deelde ik over een website die gehackt was.
Ik leg je graag meer uit over hoe je dit kunt voorkomen.

Door extra beveiliging toe te passen op je website wordt je website veiliger voor aanvallen van buitenaf denk hierbij aan hackers die uit zijn op jouw en of jouw klant gegevens.

Hoe kun je het beveiligingsniveau van jouw website verhogen tegen de aanvallen van een een hacker. Een mogelijke oplossing kan zijn het installeren en configureren van een beveiliging plugin zoals bijvoorbeeld “All In One WP Security”. Als je deze plugin goed inricht wordt je website een stuk veiliger en is de kans dat je website onbereikbaar wordt voor je klanten minimaal.

Wil je weten of deze plugin jouw kan helpen. Of wil je hulp bij het installeren en het instellen van deze plugin. Stuur mij dan een berichtje en ik help je graag🙏

Benieuwd geworden of kan ik je ergens mee helpen?
Neem vrijblijvend contact met mij op.