MailBlue \ ActiveCampaign Geautomatiseerde mail berichten

Besteed je veel tijd aan het handmatig sturen van steeds dezelfde e-mails naar verschillende klanten?

Dit kan veel makkelijker! Zodat jij je tijd kunt besteden aan de dingen die jij leuk vind om te doen♥️

Hierbij wat voorbeelden van verschillende mogelijkheden:

🌐
Via bijvoorbeeld MailBlue \ ActiveCampaign kan je verschillende geautomatiseerde prosessen laten starten. Denk hierbij aan iemand die zich abonneert op een nieuwsbrief, een gratis meditatie wilt downloaden, een E-book wilt aanvragen of een online sessie wilt bijwonen. Waar vervolgens een Zoom link voor nodig is.

🌐 Via de plugin van ActiveCampaign (MailBlue) is er een koppeling mogelijk om via je eigen website iemand in te laten schrijven op een mailing lijst. Er kan een “TAG” markering worden toegevoegd bij het bestellen van een product of 1 van de vele andere opties.

🌐 Nadat iemand zich heeft ingeschreven op de website voor een E-book, word er automatisch een email gestuurd waar het E-book te downloaden is. Na 1 dag wordt er gekeken of de email geopend is. Als dat het geval is dan kan er een trigger worden gestart die een tweede email stuurt. Is het mailtje niet gelezen wacht dan nog 1 dag en verstuur een herinnering om alsnog je E-book te downloaden.

Zoals je kunt lezen zijn er dus genoeg mogelijkheden 😊

Klinkt dit als een mooie toevoeging voor jouw bedrijf. Stuur me gerust een DM, ik help je graag! 🙏

Benieuwd geworden of kan ik je ergens mee helpen?
Neem vrijblijvend contact met mij op.