Kiezen voor jezelf!

Het zaadje met het verlangen om mijn eigen bedrijf te beginnen werd geplant toen ik op mijn 17e voor een schoolproject een businessplan mocht schrijven voor het opzetten van een eigen bedrijf. Het bleef toen bij een wens want na mijn opleiding heb ik de keuze gemaakt om voor een bedrijf te gaan werken. Dit voelde als een veiligere keuze. Jarenlang heb ik dit met plezier gedaan.Maar het verlangen om iets voor mezelf op te zetten bleef.Om toch een stap in die richting te zetten schreef ik mij eind 2017 in bij de KVK. Vanaf toen heb ik geprobeerd om naast mijn vaste baan mijn eigen bedrijf op te starten. Alleen lukte mij dit eigenlijk niet zo goed. Dit kwam voornamelijk door niet te weten hoe je klanten aantrekt. Hierin liep ik vast. Ik accepteerde dat ik af en toe een klant had en verder in loondienst zou blijven.Maar mijn verlangen naar vrijheid was groter dan het gevoel van veiligheid wat mijn vaste baaHet zaadje met het verlangen om mijn eigen bedrijf te beginnen werd geplant toen ik op mijn 17e voor een schoolproject een businessplan mocht schrijven voor het opzetten van een eigen bedrijf. Het bleef toen bij een wens want na mijn opleiding heb ik de keuze gemaakt om voor een bedrijf te gaan werken. Dit voelde als een veiligere keuze. Jarenlang heb ik dit met plezier gedaan.

Maar het verlangen om iets voor mezelf op te zetten bleef.

Om toch een stap in die richting te zetten schreef ik mij eind 2017 in bij de KVK.
Vanaf toen heb ik geprobeerd om naast mijn vaste baan mijn eigen bedrijf op te starten. Alleen lukte mij dit eigenlijk niet zo goed.
Dit kwam voornamelijk door niet te weten hoe je klanten aantrekt.
Hierin liep ik vast. Ik accepteerde dat ik af en toe een klant had en verder in loondienst zou blijven.

Maar mijn verlangen naar vrijheid was groter dan het gevoel van veiligheid wat mijn vaste baan mij gaf. Dus afgelopen Juli heb ik de sprong gewaagd en mijn verlangen gevolgd. Ik nam het besluit om mijn baan op te zeggen en mij volledig te richten op RHB ICT.

Maar dit keer wilde ik het anders aanpakken.
In het kader van: Samen sta je sterker en je hoeft het niet alleen te doen, begon ik met een coachingstraject bij Corona Meerman.

Nu zijn we bijna 3 maanden verder en heb ik al verschillende mooie klanten waar ik mijn diensten aan mag leveren. 🙏♥️

Aanstaande donderdag is mijn laatste sessie van de 12 sessies die ik heb mogen volgen. En dit zal zeker niet mijn laatste coachings sessie zijn 😊n mij gaf. Dus afgelopen Juli heb ik de sprong gewaagd en mijn verlangen gevolgd. Ik nam het besluit om mijn baan op te zeggen en mij volledig te richten op RHB ICT. Maar dit keer wilde ik het anders aanpakken. In het kader van: Samen sta je sterker en je hoeft het niet alleen te doen, begon ik met een coachingstraject bij Corona MeermanNu zijn we bijna 3 maanden verder en heb ik al verschillende mooie klanten waar ik mijn diensten aan mag leveren. 🙏♥️

Benieuwd geworden of kan ik je ergens mee helpen?
Neem vrijblijvend contact met mij op.