Het online programma van “JIJ en ik op weg” is LIVE!

Zo gaaf om te zien dat het online programma van Jeanette van JIJ en ik op weg LIVE is! Ik heb met zoveel plezier hier samen met Jeanette aan gewerkt. Binnen no time hebben we al 8 modules in Learndash staan.Ik zal je even meenemen in hoe dit proces is gegaan 😊

🌐 KennismakingAllereerst hebben Jeanette en ik een half uurtje via Teams kennisgemaakt. Om hierin elkaar te leren kennen en ook wat kan ik voor haar betekenen in het online zetten van haar programma. Ik heb haar de mogelijkheden laten zien in Learndash: hoe kan je het vormgeven. Jeanette heeft hierin aangegeven wat ze mooi vind qua vormgeving (kleuren, structuur/opbouw qua teksten, podcasts, video’s etc.
🌐 Aanleveren gegevensJeanette heeft de gegevens voor haar training aan mij aangeleverd voor de 1ste 4 modules.
🌐 Plugin aankopenHet ligt eraan met welke tool je werkt. Maar bijvoorbeeld met Learndash, waar de meeste van mijn klanten mee werken, kost dit 140 euro per jaar. Deze dient los aangeschaft te worden.
🌐 1e module toevoegenNadat de plugin geïnstalleerd is heb ik vervolgens binnen een paar dagen de 1ste module online gezet.
🌐 Tussentijdse evaluatieMet Jeanette heb ik samen de 1e module doorgelopen om te checken of alles naar wens was.
🌐 Volgende modules toevoegenVervolgens levert Jeanette het andere materiaal aan voor de overige modules en ik zet ze daarna weer klaar.
🌐 Lopen alle modules even door om de puntjes op de i te zetten.
🌐 Online training opgeleverd 😃🎉🍾

Jeanette deelde over onze samenwerking: “Richard, is rustig en denkt met je mee. Hij werkt niet alleen je opdracht uit maar is betrokken bij wat hij voor je doet. Super fijn om niet alleen een zakelijke verbinding te hebben. Persoonlijk hecht ik waarde aan iemand die met je mee denkt en kijkt op deze manier ben je op een andere laag in verbinding en dat is wat Richard je biedt. Zijn werk is professioneel en van fantastische kwaliteit. Zeg maar gerust waarde voor je investering.”Kun jij ook hulp gebruiken bij het online zetten van jouw training? Neem dan een kijkje op mijn website voor meer info.

Benieuwd geworden of kan ik je ergens mee helpen?
Neem vrijblijvend contact met mij op.