Lancering van de Online Cacao Ceremony Facilitator Training

Afgelopen weken heb ik Supi en Corona van Cacamo cacao geholpen bij hun lancering van de Online Cacao Ceremony Facilitator Training.

Onze intentie was om het aanmeldproces, de communicatie en de opleiding zo soepel mogelijk en efficiënt mogelijk in te richten.Wat ik daarbij bijvoorbeeld heb gedaan is:
🌐 Het aanmaken van een automation in Mailblue zodat mensen na aanmelding een automatische mail binnen 5 minuten krijgen met alle informatie die ze nodig hebben over de opleiding.
🌐 Toevoegen van automatische e-mail berichten die na X tijd of op een bepaalde datum verstuurd worden naar de cursisten zoals kick-offs, zoom links voor Q&A’s, recordings, ceremonies die ze gratis kunnen bijwonen etc.
🌐 Cursisten kunnen bij aanschaf van de cursus hun eigen account en wachtwoord aanmaken zodat Supi en Corona dit niet handmatig hoeven te doen en de cursist kan dus gelijk van start gaan.
🌐 Betaling in termijnen met automatische afschrijving mogelijk gemaakt. Voorheen meldde de studenten zich aan en moesten Corona / Supi elke maand facturen zelf versturen, nu wordt het bedrag automatisch per maand afgeschreven.
🌐 Verder stuurde Corona en Supi mij nieuwe materialen voor in de opleiding. Deze heb ik geupdate in Learndash (het systeem waar we de online opleiding in zetten).

Corona en Supi gaven aan “Met Richard samen werken is fantastisch! Naast dat hij technisch heel sterk is en effectief werkt, denkt hij ook nog eens mee wat het handigste zou zijn vanuit het perspectief van de klant.
Doordat Richard zoveel werk uit handen heeft genomen konden wij ons focussen op de promotie en marketing van de opleiding waardoor we nu 23 studenten de training volgen.

Wil jij ook een online training creëren?
Stuur mij een bericht, ik help je graag hierbij.

Benieuwd geworden of kan ik je ergens mee helpen?
Neem vrijblijvend contact met mij op.